SPHINX HULST

SPHINX HULST Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 692 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Hulst. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 8:01 Lekker en netjes op tijd geleverd
24 jun 2022 om 21:44 Alles goed gekomen
21 jun 2022 om 21:06 Goede service,op tijd en informatie
21 jun 2022 om 19:57 Snel bezorgd , het eten was goed en goed warm
12 jun 2022 om 20:54 Slechste eten ooit ,geef je zelfs niet aan de hond.30 euro in de afvalbak. Ik zal de kok gelijk ontslaan als ik jullie was.
12 jun 2022 om 10:38 Levering was bijna een uur later dan in eerste instantie aangegeven zonder bericht richting ons en zonder verklaring achteraf. Eten was wel goed.
12 jun 2022 om 0:18 Eten was goed warm en lekker veel. Niks mis mee.
10 jun 2022 om 23:46 Lekker eten, makkelijke en snelle betaling op de thuisbezorgd app via apple pay, snelle bezorging en vriendelijke bezorger
5 jun 2022 om 20:44 Zonder saus bestellen, en wat krijg je.... broodje vlees met saus... beetje jammer als je 2x aangeeft dat niet te willen. Kliko in en bij de collega's proberen
29 mei 2022 om 10:19 Lekker en supersnel bezorgd.
18 mei 2022 om 18:58 het kan altijd een keer voor komen dat het minder is, nou dat was dus vandaag voor ons! geen reden ze de grond in te boren maar wel jammer! hoop de volgende keer weer zoals ze normaal zijn kwa eten!